Posted in Podcast

Snedtänkt

Snedtänkt Posted on 2nd mars 2019

En av Sveriges Radios podcasts är Snedtänkt av och med Kalle Lind. I följande text får du veta mer om podcasten i sig och de som ligger bakom den. Om du vill läsa mer om podcast eller radio generellt finns det andra texter om det på den här sidan.

Om Snedtänkt

Den här podcasten handlar enligt upphovsmannen om det som inga andra poddar pratar om. Och det beskriver podcasten precis. Podcasten lyfter nämligen ämnen som det inte pratas sådär våldsamt mycket om annars så som revypersonligheter, serietidningar, kioskböcker och mycket annat. Om du vill lyssna på podden kan du göra det via länken. Snedtänkt produceras av Sveriges Radio och premiärsändes 2014. Det sänds som vanlig radio och återfinns som podcast på internet. Både där du normalt hittar dina podcasts och via Sveriges Radios hemsida, som du hittar via länken ovan.

Kalle Lind, som är skaparen i och bakom podcasten Snedtänkt är en radiopratare och manusförfattare som bland annat ligger bakom “Hej Rymden!”, ett tv-program som sändes i SVT hösten 2007. Utöver det har han också skrivit böcker, radioprogram och julkalendern 2008. Han beskriver sig själv som kulturarbetare och inget stämmer väl så väl som den bemärkelsen. Dessutom är han hedersmedborgare i Eslöv sedan 2015.

magnetism