Posted in Radioteater

Lös mord medan du promenerar

Lös mord medan du promenerar Posted on 21st februari 2021

Tycker du om deckare kan du ladda ner riktigt bra kriminalpoddar att lyssna till medan du promenerar. Det är ett bra sätt om du garanterat vill gå länge och mycket. Det finns många spännande podcaster att välja mellan.

Lös mord

Det är spännande att lösa mordgåtor; att få lägga ett pussel och ta reda på vad som har hänt. Eller att bara få lyssna på olika berättelser om kriminella händelser. Det handlar både om samhälle och psykologi, men det är också ett sätt att bearbeta den svåra värld vi lever i. Det som är så bra idag är att vi inte behöver sitta i soffan framför tv:n eller med en bok i handen för att kunna lösa mordgåtor. Vi kan bara ladda ner en bra podcast eller en bok på vår mobiltelefon, sätta på skorna och stoppa in hörlurarna i öronen. Sedan kan vi promenera medan vi lyssnar till spännande historier. Du kan alltså lösa mord samtidigt som du förbränner kalorier – en riktigt bra kombo. Ett tips är att satsa Podplay där du enkelt kan hittar och samla alla dina poddar. Om du gillar deckare ska du lyssna på Mord Mot Mord en skön podd med Karin Londré och Anna Sandell som pratar om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Kom i form med poddar

Om du vill komma i form är det en smart idé att du beslutar dig för att du bara får lyssna på dina mordpoddar när du är ute och motionerar. Om du bara får lyssna när du joggar, cyklar, promenerar, krattar löv eller gör något annat aktivt, då kommer du i form tämligen snabbt. Du vill ju veta vem som är mördaren, varför någon har gjort det och hur allting hänger samman. Då blir det ännu lättare att sätta på sig skorna och bege sig ut, även om det regnar eller är dåligt väder. Om du gillar radio kan du också ladda ner radiopoddar och lyssna på dem. På Podplay kan du hitta alla poddar, vilket underlättar mycket.

Allmänbildning

Radio och poddar är ett väldigt bra sätt för dig som vill bli mer allmänbildad. Om du vill lära dig mer saker kan du medvetet lyssna på ämnen som du kanske inte vet någonting om. Om du inte brukar hålla på med segling kan det vara smart att ladda ner ett par podcaster om segling, så får du lära dig något nytt. Att vara allmänbildad och ha en bredd kunskapsbas är viktigt för att lättare kunna förstå samhället. Med radio och poddar kan du utvecklas som person både när du kör bil, joggar och diskar.

magnetism