Posted in Podcast

Framgångspodden

Framgångspodden Posted on 26th december 2019

Den här texten kommer att behandla ämnet Framgångspodden. Om du vill läsa mer om podcasts eller radio i allmänhet finns det andra texter på den här sidan som handlar om de ämnena.

Om Framgångspodden

Framgångspodden är nordens största intervjupodd och podcasten följs av miljoner med lyssnare. En riktig framgångssaga helt enkelt. Här kan du lyssna påpodcasten om du är intresserad. Framgångspodden är en intervjupodd som bygger på att Alexander Pärleros intervjuar kända framgångsrika människor. Några exempel på de över 200 gästerna genom åren är Isabella Löwengrip, Peter Stordalen och Bianca Ingrosso.

Bakom podden står Alexander Pärleros, en framgångsrik entreprenör som redan som 20-åring hade stora planer. Då jobbade han som en framgångsrik säljare och senare bröt han upp det fasta arbetsschemat och började arbeta som entreprenör istället. Det blev också en succé och idag kan han helt livnära sig på sin podcast, sin bok och sina föreläsningar. Han är dessutom gift med en annan framgångsrik entreprenör och deras gemensamma podcast om deras familjeliv och relation kan du också hitta via länken ovan.

I Framgångspodden kan du också få handfasta tips från intervjupersonerna om hur du själv blir mer framgångsrik. Tipsen finns sammanfattade i vissa specifika avsnitt av podcasten.

magnetism