Posted in Podcast

Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B

Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B Posted on 1st januari 2020

En annan väldigt känd podcast som har fått mycket uppmärksamhet i andra former av media är Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos podcast “Har du sagt A får du säga B”.

Ena av Sveriges populäraste podcasts

Den här podcasten har fått en jättestor lyssnarskara på bara några år. Numera toppar den många av de svenska listorna över podcasts och de har fått flera fina utmärkelser för sina prestationer i samband med podden. Podcasten är skapad av de båda kända profilerna Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Både tjejerna är välkända i nya som i de äldre medierna sedan tidigare. Samtidigt har podcasten bidragit till deras framgång på ett omfattande sätt.

Nu nöjer de sig inte längre med att spela in sin podcast och sedan sprida avsnitten. Nu tar de poddandet till helt en ny nivå och sänder live från Globen. Det är det inte alla som vågar göra. Vid de här live-sändningarna kommer de dessutom bjuda in externa gäster, något som de sällan gör annars. Ofta baserar de sina poddavsnitt på egna upplevelser, anekdoter och berättelser. Dessutom kommenterar de på varandras utsagor och diskuterar gemensamma händelser. Helt klart en podcast som är värld att lyssna på.

magnetism